Ένα πρωτοποριακό και εκπαιδευτικό σεμινάριο

Loving Small Mammals seminar

Το “Loving Small Mammals” είναι ένα διασκεδαστικό σεμινάριο, το οποίο στοχεύει στη διάδοση της ακαδημαϊκά καταρτισμένης γνώσης όσον αφορά στις βιολογικές και ψυχολογικές ανάγκες των μικρών θηλαστικών και ταυτόχρονα στην ανάδειξη της υπέροχης σχέσης που μπορεί αυτά να μας προσφέρουν.

Μέσα από ενδιαφέρουσες ομιλίες από την κα Patricia Gray DVM, MS – Animal Medical Center και την κα Marilyn Peters BSc Biological Sciences: Cell and Molecular – MSc Applied Animal Behaviour and Animal Welfare – Animinds – Animal Behaviour and Welfare Specialist, θα μάθουμε σημαντικές πληροφορίες για την ανατομία, τον οργανισμό και τη φυσιολογία των τρωκτικών, καθώς και για πιο ιδιαίτερα θέματα όπως οι βασικές αρχές εκπαίδευσής τους, η θεραπευτική σημασία των βοτάνων στη ζωή τους και η ανάλυση προβληματικών, και μη, συμπεριφορών. 

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί ομιλία-παρουσίαση από τον κ. Γιώργο Κομιανό, Marketing Manager – Perfect Pet, των προϊόντων κορυφαίας ποιότητας Bunny Nature (τροφές και διαδραστικά παιχνίδια) και θα αναλυθεί η άρρηκτη ταύτισή τους με την απόλυτη ευζωία των μικρών θηλαστικών.
Η ζωντανή επίδειξη βασικής εκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθεί, όπως και ο ανοιχτός διάλογος στο τέλος της ημέρας με τις δύο ομιλήτριες, προσδίδουν διαδραστικό και διασκεδαστικό τόνο στο σεμινάριο που θα δώσει έμφαση στην πραγματικότητα της καθημερινότητας και τον αληθινό χαρακτήρα των πολυαγαπημένων αυτών ζώων. 

Πού & πότε: The Cube Athens, 23 Σεπτεμβρίου / 10:00-14:00


Η είσοδος είναι δωρεάν! 
Δηλώστε τη συμμετοχή σας στη σελίδα αυτή του event στο facebook ή μέσω email στο [email protected].
Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και σας παρακαλούμε θερμά να δηλώσετε συμμετοχή νωρίς και μόνο εφόσον είστε σίγουροι ότι μπορείτε να παρευρεθείτε. 

Το περιεχόμενο του σεμιναρίου είναι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Να είστε όλοι εκεί