Γνωρίστε τη Josera

Η Josera petfood είναι μια οικογενειακή επιχείρηση από την περιοχή Odenwald της Γερμανίας και είναι ειδική στην παραγωγή ζωοτροφών πολύ υψηλής ποιότητας για περισσότερο από 75 χρόνια.

Γράφει o Αλέξανδρος Τριανταφύλλου, Γενικός Διευθυντής Josera Hellas A.E.

Πρωταρχική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η υγεία των ζώων και τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα. Τόσο οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται καθώς και τα τελικά προϊόντα είναι αυστηρά ελεγμένα καθώς καθημερινά χημικοί τροφίμων, βιολόγοι και οι βοηθοί εργαστηρίου συνεργάζονται στενά στο διαπιστευμένο εργαστήριο για να εξασφαλίσουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων ανά πάσα στιγμή.
Κάθε συστατικό αναλύεται προσεκτικά στο εργαστήριό μας πριν από τη χρήση. Τα τελικά προϊόντα μας υποβάλλονται τακτικά στους πιο αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε πρώτης τάξεως ποιότητα του προϊόντος για κάθε ζώο. Το ιδιόκτητο σιδηροδρομικό δίκτυο του εργοστασίου εξοικονομεί έως και 3.200 οδικές μεταφορές κάθε χρόνο μειώνοντας την επιβάρυνση του οδικού δικτύου και του περιβάλλοντος.
Η Josera petfood χρησιμοποιεί αποκλειστικά υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά στις τροφές αποφεύγοντας:

• Xρήση γενετικά τροποποιημένων συστατικών
• Προσθήκη σιταριού και σόγιας
• Τεχνητών χρωστικών,
• Βελτιωτικών γεύσης και συντηρητικών.

Τέλος, το κρέας των προϊόντων μας προέρχεται αποκλειστικά από ζώα κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.

Πρωταρχική προτεραιότητά της εταιρείας είναι η υγεία των ζώων και τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.

Mini Junior

Με Πάπια & Σολομό
Συντάγη χωρίς γλουτένη (Gluten-Free)

Για τους νέους εξερευνητές μας, οι οποίοι θέλουν να δοκιμάσουν σπουδαία πράγματα και έχουν μεγάλα σχέδια: Η ειδική τροφή ανάπτυξης για τις μικρόσωμες φυλές περιέχει τα καλύτερα θρεπτικά συστατικά για την υποστήριξη της υγιούς ανάπτυξής τους. Συνοδεύει τα κουτάβια στην ενηλικίωση, χωρίς να χρειάζεται αλλαγή της τροφής τους και εμποδίζει το σχηματισμό πέτρας στα δόντια από την αρχή.
• Από την 3η εβδομάδα
• Μικρές και νόστιμες κροκέτες από εκλεκτή πάπια και τρυφερό σολομό
• Απαραίτητα λιπαρά οξέα για υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα
• Ιδιαίτερα εύπεπτη τροφή για τη μείωση της ποσότητας των περιττωμάτων
• Επίσης, κατάλληλη για την πλήρη ανάπτυξη μικρόσωμων φυλών

Προφύλαξη από πέτρα στα δόντια

Άριστη ανάπτυξη

Μικρό μέγεθος κροκέτας

Sensi Junior

Με Πάπια & Σολομό
Συντάγη χωρίς γλουτένη (Gluten-Free)

Συνταγή ανάπτυξης που συμβάλλει στη ρύθμιση της πέψης, κατάλληλη για ευαίσθητους αθλητές σκύλους. Παρέχει βέλτιστη υποστήριξη για την υγιή ανάπτυξη του σκύλου. Αυτή η ιδιαίτερα εύπεπτη συνταγή περιέχει νόστιμη πάπια & επιλεγμένο σολομό, είναι εξαιρετική για τους ευαίσθητους νεαρούς σκύλους, και επίσης μειώνει την ποσότητα των περιττωμάτων.
• Από την 3η εβδομάδα
• Ειδικό σύμπλεγμα φυτικών ινών βοηθά στη ρύθμιση της πέψης
• Συνοδεύει τους σκύλους μέχρι την ενηλικίωση
• Για μεσαίες και μεγαλόσωμες φυλές σκύλων αθλητών
• Πολύτιμα λιπαρά οξέα στηρίζουν την ανάπτυξη του εγκεφάλου και τη δυνατότητα εκπαίδευσης
• Η L-καρνιτίνη και η ταυρίνη υποστηρίζουν την καρδιαγγειακή λειτουργία και την ανάπτυξη του σκελετού

Αναπαραγωγή

Άριστη ανάπτυξη

Ανάπτυξη σκελετού

Kids

για μεσαίους και μεγαλόσωμους σκύλους
Με πουλερικά
Συντάγη χωρίς γλουτένη (Gluten-Free)

Για τους νέους ήρωές μας, οι οποίοι θέλουν να φθάσουν τ’ αστέρια: Μια ειδική συνταγή ανάπτυξης για μεσαίες και μεγαλόσωμες φυλές. H χαμηλής ενέργειας συνταγή με ειδικά προσαρμοσμένη πρωτεΐνη και λίπος υποστηρίζει μέτριο ρυθμό ανάπτυξης, ισχυρή ανάπτυξη των οστών και υγιείς αρθρώσεις.
• Από την 8η εβδομάδα
• Κατάλληλη για μεγαλόσωμους σκύλους
• Υποστηρίζει την καρδιαγγειακή λειτουργία και την ανάπτυξη του σκελετού
• Μπορεί να χορηγηθεί μέχρι την ενηλικίωση

Καλή καρδιακή λειτουργία

Τροφή χαμηλή σε ενέργεια

Ανάπτυξη σκελετού

Young Star

Με πουλερικά και πατάτα
Συντάγη χωρίς σιτηρά (Grainfree)

Μια φυσική συνταγή ανάπτυξης για τους μικρούς λάτρεις της περιπέτειας, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο στην πορεία προς την ενήλικη ζωή με τα ιδιαίτερα θρεπτικά συστατικά.
• Για σκύλους ηλικίας άνω των 8 εβδομάδων
• Ιδιαίτερα εύπεπτη, χωρίς σιτηρά
• Ειδικά σχεδιασμένη για την ανάπτυξη του σκύλου, με σωστή αναλογία φωσφόρου ασβεστίου
• Μέτρια σε ενέργεια & περιεκτικότητα πρωτεΐνης
• Μπορεί να χορηγηθεί σε όλη τη διαδρομή μέχρι την ενηλικίωση

Χωρίς προσθήκη δημητριακών (grainfree)

Ανάπτυξη σκελετού

Τροφή χαμηλή σε ενέργεια

Η Josera προσφέρει ένα έτος με μηδενικό αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα

Οι επιτυχίες είναι ακόμα πιο υπέροχες όταν μοιράζονται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο φέτος η Josera petfood μοιράζεται τις επιτυχίες της σε όλο τον κόσμο.
Οι βιώσιμες χειρονομίες διατηρούν φιλίες – και σε αυτήν την περίπτωση μιλάμε κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ως μέλος της οικογένειας τροφίμων ERBACHER, ενός ομίλου εταιρειών που βρίσκεται στο όμορφο Kleinheubach, η Josera petfood έχει ταυτότητα, βιωσιμότητα και ποιότητα. Η παραγωγή του εργοστασίου ζωοτροφών είναι ήδη 100% φιλική προς το περιβάλλον – ένα ορόσημο που επιτεύχθηκε με μια ποικιλία μέτρων.

Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε σπουδαία πράγματα – για εμάς και για το περιβάλλον.

100% κλιματικά ουδέτερη παραγωγή!
Η υψηλής απόδοσης ενεργειακές τεχνικές παραγωγής και τα έργα βιώσιμων κατασκευών βοηθούν αυτή τη βαυαρική εταιρεία να συνεχίσει να μειώνει τις εκπομπές αερίων. Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα διατηρούνται όσο το δυνατόν χαμηλότερα, οι προμηθευτές επιλέγονται από τη γύρω περιοχή, οι φιλικές προς το περιβάλλον μεταφορές για τις παραδόσεις των αγαθών καθώς και οι πρώτες ύλες αξιολογούνται σύμφωνα με το ανθρακικό τους αποτύπωμα.

Όλες οι υπόλοιπες εκπομπές του CO2 που δεν μπορούν να αποφευχθούν αντισταθμίζονται με το έργο αναδασώσεων της εταιρείας. Μαζί με την Carbon Tanzania, η εταιρεία έχει συμμετάσχει εδώ και πολλά χρόνια στο μοναδικό έργο Ntakata Mountains, το οποίο επικεντρώνεται σε μια δασική έκταση 216.000 εκταρίων στην Τανζανία. Αυτό το έργο προσφέρει βιώσιμη προστασία στο κλίμα για ζώα και φυτά που απειλούνται με εξαφάνιση, καθώς και υποστήριξη στον τοπικό πληθυσμό.

Ένα πράσινο δώρο
Δεδομένου ότι η εταιρεία την περσινή χρονιά κατάφερε να αποφύγει και να μειώσει μια ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα CO2 υπήρχε περίσσεια πιστοποιητικών αντιστάθμισης CO2 μέχρι το τέλος του έτους, τα οποία έχουν μεταβιβαστεί στους 80 συνεργάτες της σε όλο τον κόσμο ως δώρο και αντιστοιχούν σε 20 τόνους CO2 ανά συνεργάτη.

Πρωταγωνιστικό παράδειγμα
Η Josera petfood και όλες οι άλλες εταιρείες στην οικογένεια τροφίμων ERBACHER είναι πρόθυμες να δώσουν ένα καλό – και πράσινο – παράδειγμα βοηθώντας την εταιρεία να παραμείνει πιστή στο σύνθημά της: «Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε σπουδαία πράγματα – για εμάς και για το περιβάλλον».