Εξειδικευμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης για Νεαρές Γάτες και κουτάβια της ROYAL CANIN®

Η πρώτη περίοδος ζωής της νεαρής γάτας και των κουταβιών είναι ένα εκπληκτικό διάστημα στο οποίο θα δείτε το μικρό παιχνιδιάρικο κατοικίδιό σας να αναπτύσσεται, να μαθαίνει και να εξελίσσεται.

Παρόλο που αυτή η συναρπαστική περίοδος είναι γεμάτη ανακαλύψεις, είναι παράλληλα το πιο ευαίσθητο στάδιο στην ζωή τους.

Μέσα σε έναν χρόνο, τα οστά τους θα σταθεροποιηθούν και ο εγκέφαλός τους θα ωριμάσει με απίστευτο ρυθμό για να μπορέσουν να εξελιχθούν από ένα νεογέννητο σε ένα ενήλικο κατοικίδιο με προσωπικότητα. Με τη σωστή υποστήριξη μπορούμε να τους παρέχουμε τις κατάλληλες βάσεις για μια υγιή ζωή.

Η τροφή που καταναλώνουν τα κουτάβια και οι νεαρές γάτες έχει μεγάλο αντίκτυπο στον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσονται και στο πόσο υγιή είναι. Έχουν περίπλοκες διατροφικές ανάγκες, ένα ευαίσθητο πεπτικό σύστημα, ένα ανώριμο ανοσοποιητικό και ο εγκέφαλός τους βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης.

Χρειάζονται μια τροφή που να τους παρέχει όλη την ενέργεια και τις θρεπτικές ουσίες που απαιτούνται για τη διατήρηση της υγιούς ανάπτυξης.
Γι’ αυτό έχουμε δημιουργήσει το πρόγραμμα ανάπτυξης για κουτάβια και νεαρές γάτες της ROYAL CANIN®, μια λύση σίτισης 4 σταδίων που περιέχει όλες τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται ένα κουτάβι και μια νεαρή γάτα ώστε να μπορείτε να τους δίνετε την κατάλληλη τροφή την κατάλληλη στιγμή.

Το Πρόγραμμα ανάπτυξης της Royal Canin υποστηρίζει διατροφικά την υγιή ανάπτυξη νεαρών γατών και κουταβιών

Ανάπτυξη του εγκεφάλου
Ο πρώτος χρόνος της ζωής είναι μια έντονη και βασική περίοδος ανάπτυξης για τα κατοικίδια κατά την οποία ωριμάζει ο εγκέφαλος, η όραση και η συμπεριφορά τους.
Διατροφική απάντηση:
Μια φόρμουλα εμπλουτισμένη με ωμέγα – 3 λιπαρά οξέα (DHA) που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι υποστηρίζουν την ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος
Μετά τον απογαλακτισμό, η προστασία που λαμβάνει από το ανοσοποιητικό σύστημα της μητέρας μειώνεται με τον καιρό και το κατοικίδιο σας θα χρειαστεί υποστήριξη για να αναπτύξει τη δική του ανοσία.
Διατροφική απάντηση:
Μια φόρμουλα με επιστημονικά αποδεδειγμένο σύμπλεγμα που περιλαμβάνει βιταμίνες E και C, οι οποίες υποστηρίζουν την ανάπτυξη ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος.

Υποστήριξη μικροβιώματος
Τα κουτάβια και οι νεαρές γάτες έχουν ευαίσθητο πεπτικό σύστημα.
Η μικροχλωρίδα του εντέρου τους προσαρμόζεται με αργό ρυθμό από το μητρικό ή το υποκατάστατο γάλακτος σε στερεά τροφή. Η ωρίμανση των πεπτικών ενζύμων και των εντέρων τους είναι συνεχόμενη.
Διατροφική απάντηση:
Ένας συνδυασμός πρεβιοτικών (MOS) και εξαιρετικά εύπεπτων πρωτεϊνών που βοηθούν στην προαγωγή της υγιούς ισορροπίας της εντερικής μικροχλωρίδας για την υποστήριξη της πεπτικής υγείας.

Ένα διατροφικό πρόγραμμα που συνοδεύει τα νεογέννητα κουτάβια και νεαρά γατάκια σε ολόκληρη τη διάρκεια της περιόδου ανάπτυξης.

…Που επιτυγχάνει σημαντικά οφέλη με ειδικά επιλεγμένες θρεπτικές ουσίες σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης


Yιοθετήσατε γατάκι ή κουτάβι;

εγγραφείτε στο Firststep.gr

To να μεγαλώνεις μια νεαρή γάτα ή ένα κουτάβι είναι ένα δύσκολο και συνάμα απαιτητικό ταξίδι. Η Royal Canin σας βοηθά να βρείτε την κατάλληλη τροφή για τις ανάγκες του νεαρού σας κατοικίδιου.

Εγγραφείτε τώρα στο firststep.gr, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και λάβετε εκπτωτικό κουπόνι για την επόμενη αγορά τροφής!
Παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε ενημερώσεις που σας διευκολύνουν στην ανάπτυξη της νεαρής γάτας ή κουταβιού σας, δίνοντάς τους το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή.


Κάντε την εγγραφή σας τώρα στο firststep.gr για να
λάβετε εκπτωτικό κουπόνι για την επόμενη αγορά σας.