«365 Μέρες Αδέσποτης Αγάπης»

Ένα ημερολόγιο για το 2023 από τις Ζω.Ε.Σ. που στηρίζει τα αδέσποτα ζώα!

Οι «365 Μέρες Αδέσποτης Αγάπης» ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ και φέτος ως ένα Ημερολόγιο για το 2023 που στηρίζει αδέσποτα ζώα!
Οι «365 Μέρες Αδέσποτης Αγάπης» ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ παρέα με όλα τα ζώα μέσα σε ένα μαγικό δάσος! 365 μέρες μπροστά μας λοιπόν, για να πράξουμε το καλύτερο που μπορεί ο καθένας μας, για να κάνουμε όμορφες σκέψεις και κάθε στιγμή να απελευθερώνουμε αγάπη.
Οι σελίδες του ημερολογίου «365 Μέρες Αδέσποτης Αγάπης» είναι η καθημερινή υπενθύμιση να είστε η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ του εαυτού σας. Αν δεν αλλάξει ο καθένας μας, πώς θα αλλάξει ο κόσμος γύρω μας;
365 νέες μέρες και νύχτες, 365 λευκές σελίδες, 365 ευκαιρίες να αλλάξεις τις ΣΚΕΨΕΙΣ σου και τη ζωή σου. Μόλις ήρθε η στιγμή να ΖΗΣΕΙΣ στο ΕΔΩ και το ΤΩΡΑ. 365 σελίδες για να γράφεις κάθε μέρα τις ευχές σου για όλα τα πλάσματα που αναζητούν σπίτι και οικογένεια.

Οι «365 Μέρες Αδέσποτης Αγάπης» είναι φέτος γεμάτες χρώματα. Σε διαστάσεις 14X21, ως ένα ημερήσιο ημερολόγιο με σκληρόδετο εξώφυλλο όπου στο εσωτερικό του θα βρείτε πολλές πληροφορίες που θα σας βοηθούν στην καθημερινότητά σας, ενώ όλα τους τα έσοδα στηρίζουν τις Ζω.Ε.Σ. και αδέσποτα ζώα.

Το ημερολόγιο μπορείτε να βρείτε:

Το κάθε ημερολόγιο θα παραλάβετε σε γιορτινή συσκευασία και με δώρο ένα «γουράκι 2023», αλλά και δωράκια για τους τετράποδους φίλους σας!