DogTime Club

Σας καλωσορίζουμε στο φρέσκο, ακόμα μεγαλύτερο, με νέο όνομα & νέο όραμα DogTime Club

Από το 2017 που δημιουργήσαμε το εκπαιδευτήριό μας με πολλή αγάπη και μεράκι, και μετά από 3 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας, έχει έρθει η ώρα για εμάς να αναπτυχθούμε και να σας ανακοινώσουμε επίσημα ότι «μεγαλώνουμε»!

Γράφει η Αλεξάνδρα Παπαδά, Εκπαιδεύτρια σκύλων, προπονήτρια & αθλήτρια σκύλων

Η αλλαγή του ονόματός μας σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής, μιας εποχής που ο χρόνος που αφιερώνουμε στον σκύλο μας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία. Η DogTime εποχή βασίστηκε στην ιδέα να δημιουργήσουμε έναν προσιτό πολυχώρο που θα εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες των κηδεμόνων & σκύλων που μας επισκέπονται.

Ένας ενιαίος χώρος – τα πάντα για τον σκύλο!

Στις ανοιχτές εγκαταστάσεις έκτασης 6000τ.μ., μπορείτε να αξιοποιήσετε υπηρεσίες όπως η εκπαίδευση κουταβιών & ενήλικων σκύλων, να γνωρίσετε κυναθλήματα όπως το dog agility, να έρθετε για μια ημέρα ελεύθερου παιχνιδιού με τον σκύλο σας σε έναν από τους ειδικά διαμοφωμένους στίβους μας αλλά και να περιποιηθείτε τον σκύλο σας κλείνοντας ένα ραντεβού για καλλωπισμό ή κάνοντας μια επίσκεψη στο εξειδικευμένο Pet Shop μας. Οι εγκαταστάσεις μας μεγαλώνουν & αναπτύσσονται συνεχώς – η ταυτότητα και οι αξίες μας όμως παραμένουν ίδιες.

Οι εγκαταστάσεις μας μεγαλώνουν & αναπτύσσονται συνεχώς – η ταυτότητα και οι αξίες μας όμως παραμένουν ίδιες.

Με μια επίσκεψη στη σχολή μας θα γνωρίσετε τον Θεμιστοκλή και την Αλεξάνδρα – θα γνωρίσετε τη δική μας φιλοσοφία και το δικό μας όραμα κυνοφιλίας που εδώ και 3 χρόνια το φέρνουμε σε εσάς με επαγγελματισμό και ειλικρίνεια.
Πριν λοιπόν σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες που παρέχονται στις εγκαταστάσεις μας, ας γνωριστούμε λίγο καλύτερα!

Θεμιστοκλής Ορκόπουλος 33

Εκπαιδευτής Σκύλων, Προπονητής & Aθλητής Agility

«Ασχολούμαι επαγγελματικά με την εκπαίδευση σκύλων από το 2011, όπου διατηρούσα εκπαιδευτήριο σκύλων, Pet Shop & Grooming στην Κομοτηνή. Εκεί ίδρυσα τον Κυνοφιλικό Όμιλο Σκύλων Εργασίας Κομοτηνής (Κ.Ο.Σ.Ε.Κ.) που έφερε μεγάλη άνθηση στην κυνοφιλία της περιοχής και λειτουργεί ακόμα με μεγάλη ανάπτυξη.
Έχω περάσει επιτυχώς την εξέταση Σκύλου Συνοδείας (BH) και Συμπεριφοράς/Χαρακτήρα (VT) και με τους δύο προσωπικούς μου σκύλους, την Sai House of Mechelaar ”Πίσσα” (Μαλινουά) και τον Ταζ-Μάνια (Ημίαιμος).
Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την εκπαίδευση σκύλων αλλά και τα κυναθλήματα (Agility, IGP, Mondioring, Frisbee) σε Ελλάδα και εξωτερικό με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου.
Είμαι ιδρυτικό μέλος του Κυνολογικού Ομίλου Σκύλων Εργασίας Κομοτηνής (Κ.Ο.Σ.Ε.Κ.), αλλά και τακτικό μέλος του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνολογικού Ομίλου Βέλγικων Ποιμενικών Ελλάδος (Κ.Ο.ΒΕ.Π.Ε.).
Το 2013 ξεκίνησα να ασχολούμαι με το agility, παρακολουθώντας σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό και πολύ γρήγορα κατάλαβα πόσο διασκεδαστικό κυνάθλημα είναι και πόσο ταιριάζει σε εμένα και την Πίσσα! Μέσα στα επόμενα χρόνια ξεκίνησαν πολύ γρήγορα να διοργανώνονται επίσημοι αγώνες agility στην χώρα και μαζί με την Πίσσα καταφέραμε να πρωταγωνιστήσουμε και να φτάσουμε στο ανώτατο επίπεδο Α3.
Μαζί με την Πίσσα, έχουμε κατακτήσει τον τίτλο Πρωταθλητών Ελλάδος Βέλγικων Ποιμενικών στο Agility για το 2017 και το 2019 αλλά και την 2η θέση για ακόμα δύο έτη.
Έχουμε προκριθεί και εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε 4 FMBB (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βελγικών Ποιμενικών), 2 European Open (Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα) και 1 Agility World Championship.
(Παγκόσμιο Πρωτάθλημα)
Με την νεότερη σκυλίτσα μου, Play with Madness Sierra RS, μόλις 2 χρονών έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την 3η θέση ανάμεσα σε 180 σκύλους στο Avallon Cup το 2019 και έτσι να προκριθούμε στους τελικούς!
Προπονούμαι συστηματικά στο agility με τις νεαρούς σκύλους μου Play with Madness Sierra RS (Μαλινουά) και Never Never Land T’Mei Mei “Junkie” (Μπορντερ Κολλευ) στο agility και θέτουμε ψηλούς στόχους, ενώ με την Πίσσα πλέον ασχολούμαστε περισσότερο με την αγωνιστική υπακοή

Αλεξάνδρα Παπαδά

Εκπαιδεύτρια σκύλων, προπονήτρια & αθλήτρια σκύλων

«Είμαι περήφανη ιδιοκτήτης τεσσάρων υπέροχων κοριτσιών, της Νιόβης (κοκόνι) και της Lux (border collie), της Jasmine (doberman) και της Ro (malinois).
Ασχολούμαι με το agility από το 2015 και έχω φτάσει στο ανώτατο επίπεδο agility Α3 με την Lux και στο Α2 με την Νιόβη. Επίσης προετοιμάζω την νεαρή Ro για agility σε υψηλό επίπεδο.
Έχω παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε σεμινάρια με θέμα το Agility, το Frisbee, την διατροφή σκύλων και το K9 Konditioning.
Με την Νιόβη, έχουμε προκριθεί και συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (European Open) Αgility του 2018, ως το πρώτο φυσικά ελληνικό κοκόνι που κατάφερε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε ένα τόσο μεγάλο αγώνα!
Με την Νιόβη μου επίσης συμμετέχουμε συχνά σε Εκθέσεις Μορφολογίας, ως μια προσπάθεια στήριξης της υπέροχης αυτής φυλής, του ελληνικού Κοκονιού, με την οποία είμαι ερωτευμένη και θέλω να κάνω ό,τι περισσότερο μπορώ για την ευρύτερη διάδοσή της.
Στις αρχές του 2020 ξεκίνησα επίσης με την επιλεκτική εκτροφή κοκονιών στο πλαίσιο διάσωσης της φυλής. Μου αρέσει να θέτω υψηλούς στόχους σε σχέση με τις δραστηριότητές μου με τους σκύλους μου, κάνοντας προπόνηση με υπομονή και επιμονή!»

Και τώρα οι ερωτήσεις που όλοι θέλουν να κάνουν…

«Πόσους σκύλους έχετε;! Πώς τα βγάζετε πέρα;!»
Η απάντησή μας: «Έχουμε 8 υπέροχα σκυλάκια, τα οποία ζουν μαζί μας μέσα στο σπίτι και μας συνοδεύουν στις δραστηριότητές μας, στην καθημερινότητά μας και μοιραζόμαστε μαζί τους υπέροχες στιγμές.
Όταν οι ανάγκες ενός σκύλου καλύπτονται, τότε η συμβίωση γίνεται απόλαυση!
Πηγαίνουμε μεγάλες βόλτες σε καθημερινή βάση, τους παρέχουμε σωματική & πνευματική εκτόνωση μέσω της εκπαίδευσης και του κυναθλητισμού και ποιοτική διατροφή που τους προσφέρει όσα χρειάζονται για να είναι όχι μόνο ευτυχισμένα, αλλά και υγιή.»

Η αποστολή μας, είναι ο κόσμος να μάθει πραγματικά τι χρειάζεται ένας σκύλος για να είναι ευτυχισμένος!

Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος μας στην DogTime εποχή, να μπορέσουμε να φέρουμε ακόμα περισσότερο κόσμο κοντά στην κυνοφιλία και να μεταδώσουμε πόσο υπέροχη είναι η συμβίωση με έναν ή και περισσότερους σκύλους, όταν κατανοείς τις ανάγκες τους και καταφέρνεις να τις καλύψεις. Η αποστολή μας, είναι ο κόσμος να μάθει πραγματικά τι χρειάζεται ένας σκύλος για να είναι ευτυχισμένος! Δεν έχει σημασία η ηλικία, η φυλή ή το μέγεθος. Εμείς, θα φροντίσουμε να γνωρίσουμε εσάς και τον σκύλο σας και να αναδείξουμε την καλύτερη συνεργασία σας.
Υπακοή, Agility ή ελεύθερο παιχνίδι; Οποιοδήποτε από τα παραπάνω και αν επιλέξετε, ή ακόμα και όλα μαζί, εμείς σας υποσχόμαστε πως θα μάθετε αποτελεσματικούς τρόπους να επικοινωνείτε και να διασκεδάζετε με τον σκύλο σας!

Προεκπαίδευση κουταβιών – It’s Puppy Time!

για κουτάβια 2-5 μηνών
Ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα για την κοινωνικοποίηση των κουταβιών και την εισαγωγή στις βασικές συμπεριφορές. Οι πρώτοι μήνες ζωής ενός κουταβιού είναι οι πιο σημαντικοί για την διαμόρφωση του χαρακτήρα του. Γι’αυτό, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι το κουτάβι μας θα γνωρίσει έγκαιρα τον κόσμο. Η έλλειψη κοινωνικοποίησης κατά τη διάρκεια της κρίσιμης περιόδου αποτύπωσης μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη πιθανότητα εμφάνισης προβληματικών συμπεριφορών, όπως φοβίες θορύβων/ανθρώπων/άλλων ζώων ή και αργότερα επιθετικότητα λόγω φόβου.
Γνωρίζοντας τον κόσμο στο κουτάβι με θετικό τρόπο, είναι ζωτικής σημασίας για έναν ευτυχισμένο και ισορροπημένο σκύλο στο μέλλον.

Βασική Εκπαίδευση – It’s Obedience Time!

για κουτάβια μεγαλύτερα των 5 μηνών και για ενήλικους σκύλους.
Η εκπαίδευση του σκύλου σας είναι πολύ σημαντική υπόθεση! Γι’ αυτό κι εμείς, φροντίζουμε να κάνουμε αυτήν τη διαδικασία για εσάς όσο πιο απλή, κατανοητή και αποτελεσματική γίνεται.
Εστιάζουμε στη δημιουργία ενός ξεκάθαρου και από τις δύο πλευρές κατανοητού κώδικα επικοινωνίας, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία δυνατής σχέσης με το σκύλο μας. Κατανοούμε σε βάθος τις συμπεριφορές, τη γλώσσα σώματος και τις ανάγκες του σκύλου μας για να μπορέσουμε να τις διαχειριστούμε κα να τις καλύψουμε με στόχο την αρμονική συμβίωση σε όλες τις συνθήκες. Στη συγχρονη εκπαίδευση, οι κηδεμόνες μαθαίνουν από τον εκπαιδευτή-δάσκαλο και γίνονται εκείνοι εκπαιδευτές των σκύλων τους!

Ομαδικά μαθήματα υπακοής – It’s Group Training Time!

Στο DogTime Club, κάθε Σάββατο & Κυριακή πραγματοποιούμε ομαδικά μαθήματα υπακοής στα οποία συγκεντρώνεται ένας μεγάλος αριθμός σκύλων διαφορετικών ηλικιών, φυλών και μεγεθών και συνυπάρχουν με αρμονία μέσα από τις γερές βάσεις της εκπαίδευσης! Στο ιδανικό κλίμα των ομαδικών μας μαθημάτων, όλοι οι συμμετέχοντες μαθαίνουν:

  • πώς να αντιμετωπίζουν καταστάσεις συνάντησης με άλλους κηδεμονες/σκύλους στην καθημερινότητά τους
  • πώς να κρατούν την προσοχή του σκύλου τους εστιασμένη σε εκείνους ανεξάρτητα από το περιβάλλον
  • πόσο καλύτερος γίνεται ο κόσμος με ευσυνείδητους κηδεμόνες & εκπαιδευμένους σκύλους!

Κυναθλητισμός – It’s Agility Time!

Το Agility είναι ένα κυνάθλημα εμπνευσμένο από τους αγώνες ιππασίας. Πρωτοεμφανίστηκε στην Αγγλία το 1977 και από τότε, ενθουσιάζοντας ιδιοκτήτες και σκύλους, έχει εξελιχθεί στο πιο αγαπημένο κυνάθλημα παγκοσμίως! Πρόκειται για αγώνες ταχύτητας και ευκινησίας, σε μια προκαθορισμένη διαδρομή με εμπόδια προσαρμοσμένα για τους σκύλους, όπου ο χειριστής καλείται να γίνει ομάδα με τον σκύλο του και να τον καθοδηγήσει σωστά σε όλα τα εμπόδια της διαδρομής!!
Σκοπός της κάθε διαδρομής είναι χειριστής και σκύλος να την ολοκληρώσουν με τα λιγότερα δυνατά λάθη στον καλύτερο δυνατό χρόνο.
Γνωρίζοντας το agility ως μέλος του club μας:
Στο DogTime Club, πιστεύουμε πολύ στον δυνατό δεσμό που δημιουργείται ανάμεσα σε εμάς και τον σκύλο μας όταν απολαμβάνουμε μια κοινή δραστηριότητα. Το agility είναι ένα άθλημα για όλους! Μικροί και μεγάλοι, δίποδοι και τετράποδοι! Το agility δεν κοιτάει ηλικία ή φυλή, αρκεί ο ιδιοκτήτης και ο σκύλος να το απολαμβάνουν. Το agility εκτονώνει σωματικά και πνευματικά τους σκύλους μας, αλλά αποτελεί και μια ευκαιρία για εσάς τους ίδιους να δραστηριοποιηθείτε και να συνδεθείτε με τον αθλητισμό και την φύση!
Στο club μας, πιστεύουμε πολύ στην αξία της ομάδας. Πέρα λοιπόν από τις κοινές μας προπονήσεις, μας αρέσει να κάνουμε ομαδικές δραστηριότητες, εκδρομές, να εξελισσόμαστε με τη βοήθεια ο ένας του άλλου και να χτίζουμε σχέσεις όχι μόνο με τον σκύλο μας, αλλά και με ανθρώπους που έχουμε κοινά ενδιαφέροντα!

Ελεύθερο παιχνίδι – It’s Play Time!

Ψάχνετε έναν κατάλληλο, ασφαλή και χαρούμενο χώρο για να αφήσετε τον σκύλο σας ελεύθερο & να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο μαζί του; Έχουμε δημιουργήσει 2 ειδικά διαμορφωμένους χώρους, σε έκταση 3000 τ.μ., με δραστηριότητες για να εκτονωθεί ο σκύλος σας και να γυρίσει σπίτι χορτασμένος από παιχνίδι και ανεμελιά! Μπορείτε επίσης να διοργανώσετε πάρτυ γενεθλίων και συναντήσεις για παιχνίδι μεταξύ σκυλοφίλων!

Καλλωπισμός – It’s Grooming Time!

Με σκοπό να κάνουμε κάθε κηδεμόνα & κάθε σκύλο που μας επισκέπτεται ακόμα πιο ευτυχισμένο, έχουμε φροντίσει και για την περιποίηση και τον καλλωπισμό του σκύλου σας σε έναν ολοκαίνουριο, χαρούμενο & προσιτό χώρο, εξοπλισμένο με κορυφαία προϊόντα. Στο DogTime Grooming, θα φροντίσουμε ο σκύλος σας να γυρίσει σπίτι πεντακάθαρος, αλλά και έχοντας αποκομίσει μια θετική εμπειρία από την επίσκεψή του.

Pet Shop – It’s Shopping Time!

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες premium σκυλοτροφών και αξεσουάρ για να μπορούμε να σας παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα για την εκπαίδευση και τη φροντίδα του σκύλου σας!
Εμείς, για 3 συναπτά έτη, επιλέγουμε Natural Trainer, που παρέχει στους σκύλους-αθλητές μας την κορυφαία διατροφή που χρειάζονται και την υψηλή σε απαιτήσεις καθημερινότητά τους. Ευχαριστούμε θερμά την Natural Trainer & την Perfect Pet για όλη την έμπρακτη υποστήριξή τους σε 3 χρόνια άψογης συνεργασίας!
Θα χαρούμε να γνωρίσουμε εσάς & τον σκύλο σας από κοντά, να μιλήσουμε και να αναλύσουμε τις ανάγκες του σε εκπαίδευση, περιποίηση και διατροφή και να σας παρέχουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη μιας αρμονικής συμβίωσης. Σας περιμένουμε στο ανανεωμένο DogTime Club – τον πιο διασκεδαστικό πολυχώρο για εκπαίδευση, άθληση και περιποίηση σκύλων, σε ένα εύκολα προσβάσιμο σημείο στην Παλλήνη, 1’ από την Αττική Οδό και 3’ από την Λεωφόρο Μαραθώνος!

www.dogtimeclub.gr
Facebook: www.facebook.com/dogtimeclub
Instagram: www.instagram.com/dogtimeclub
Αμαζόνος 12 Παλλήνη, 15351, τηλ:6948333578