Delickcious & Natural Woodland

Η “γλώσσα” της φροντίδας

Επειδή είναι σημαντικό για τα κατοικίδια να απολαμβάνουν το φαγητό τους

Έχετε δει ποτέ γονείς να λάμπουν από ευτυχία όταν το μωρό τους απολαμβάνει ένα νέο φαγητό για πρώτη φορά; Οι διατροφικές συνήθειες είναι ένας τρόπος έκφρασης αγάπης και η CLUB4PAWS αποτελεί το μέσο για να γευτούν τα κατοικίδια σας κάτι πεντανόστιμο.
Μια μελέτη της Kormotech έδειξε ότι, για να περιποιηθούν τα κατοικίδιά τους, οι κηδεμόνες κατοικίδιων ζώων αγοράζουν κατα κύριο λόγο υγρή τροφή, μεταξύ άλλων. Αυτό μας ώθησε να δημιουργήσουμε ένα νέο προϊόν CLUB4PAWS για την περιποίηση των κατοικίδιων σας – τη σειρά Selection.


Τεχνολογία με αγάπη

Προκειμένου να δημιουργήσουμε τον καλύτερο τύπο υγρής τροφής, στη Kormotech διαθέτουμε μια νέα τεχνολογία παραγωγής Power Heater – που μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε υγρή τροφή με τη μορφή ψιλοκομμένων κομματιών. Παράλληλα, έχουμε αναπτύξει έναν νέο τρόπο κοπής υγρών τροφίμων τον οποίο ονομάζουμε «Meat Strips». Τόσο η μορφή του, όσο η ποιότητα και η ποικιλία των συστατικών του, μας επιτρέπουν να φτάσουμε σε ένα νέο επίπεδο που οι τροφές για κατοικίδια που θυμίζουν πολύ περισσότερο τα φαγητά που βρίσκονται καθημερινά στο τραπέζι του ίδιου του κηδεμόνα. Οι συνταγές έχουν αναπτυχθεί,
βελτιωθεί και έχουν δοκιμαστεί προσεκτικά έτσι ώστε τα κομμάτια να είναι αρχικά νόστιμα αλλά και
οπτικά ελκυστικά.

Νόστιμο branding

Η γεύση των νέων προϊόντων μας τονίζεται ακόμη περισσότερο με την επωνυμία του σχεδιασμού της συσκευασίας και των “νόστιμων” ονομάτων του κάθε προϊόντος: Purr-For Slices, MeowFor Stripes, Paws-Licking Kibbles, Tail-Wagging Slices, και Love-stare Pate. Οι συσκευασίες απεικονίζουν γάτες και σκύλους, που πλέον έχουν γίνει οι νέοι ήρωες του Brand.
Η νέα μας σειρά ονομάζεται Delickcious, συνδυάζοντας τις λέξεις Delicious και Lick – γιατί αυτά τα προϊόντα είναι τόσο νόστιμα που οι τετράποδοι φίλοι μας είναι έτοιμοι να γλείψουν είτε το μπολ είτε τον κηδεμόνα τους ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ποιότητα και τη νοστιμιά τους!
Τι νιώθουν οι γάτες και οι σκύλοι όταν δοκιμάζουν τα προϊόντα Selection; Χαρά, ευχαρίστηση και αγάπη άνευ όρων. Για τον ιδιοκτήτη, δεν είναι σε καμία περίπτωση απλώς η βασική ανάγκη να ταΐσει το κατοικίδιό του.

Τα προϊόντα CLUB4PAWS Delickcious θα τα βρείτε σε επιλεγμένα pet shops σε όλη την Ελλάδα

“Οι γάτες και οι σκύλοι όταν δοκιμάζουν τα προϊόντα Selection νιώθουν χαρά, ευχαρίστηση και αγάπη άνευ όρων!”

H Natural Woodland είναι μια Super Premium τροφή για σκύλους όλων των φυλών και κάθε ηλικίας. Αποτελείται από υποαλλεργικές δίαιτες “προικισμένες” με υψηλή διατροφική ποιότητα που έχει ως αποτέλεσμα μια υγιεινή και ισορροπημένη σύνθεση.

Βάση δίαιτας απόφυσικά συστατικά

Όλες οι διατροφικές φόρμουλες της Natural Woodland παρασκευάζονται χωρίς γλουτένη, χωρίς πατάτα, χωρίς συντηρητικά, χωρίς τεχνητά χρώματα και χωρίς τεχνητές γεύσεις. Αυτές οι δίαιτες ξεχωρίζουν λόγω της συμπερίληψης φυσικών συστατικών υψηλής ποιότητας.

Τροφή πλούσια σε Ωμέγα 3 και 6 λιπαρά οξέα

Με επαρκή αναλογία ωμέγα 6 και ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, τα οποία βοηθούν στη διατήρηση της ισορροπίας των λιπιδίων, η οποία μεταφράζεται σε υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα.

Ρύζι ολικής αλέσεως και φακές για διευκόλυνση της πέψης

Αυτά τα συστατικά διευκολύνουν την πέψη και την εντερική διέλευση και επίσης παρέχουν εύκολα εύπεπτους υδατάνθρακες, με μέταλλα και βιταμίνη Β.

COUNTRY DIET

Η Country Diet παρασκευάζεται με φρέσκο κρέας κοτόπουλου (για ανθρώπινη κατανάλωση) που παρέχει υψηλή γευστικότητα, εκτός από μεγάλη πεπτικότητα για σκύλους με ευαίσθητο στομάχι.

WILD IBERIAN DIET

Η Wild Iberian Diet παρασκευάζεται με φρέσκο κρέας αγριόχοιρου (για ανθρώπινη κατανάλωση) που προσφέρει υψηλή γευστικότητα και με αφυδατωμένο χοιρινό Ιβηρικό, το οποίο είναι ένα νόστιμο κρέας με υψηλή θρεπτική αξία.

OCEAN DIET

Η Ocean Diet παρασκευάζεται με φρέσκο λευκό ψάρι (για ανθρώπινη κατανάλωση) που προσφέρει υψηλή γευστικότητα και με αφυδατωμένο τόνο, που είναι μια εξαιρετική επιλογή πρωτεΐνης για σκύλους με τροφικές αλλεργίες.