«Ο Μαγικός Θρόνος»

Ένα βιβλίο, οδηγός φιλοζωίας και ενσυναίσθησης, που ήρθε για να στηρίξει όλα τα αδέσποτα ζώα!

Από τις εκδόσεις Welldone, μόλις κυκλοφόρησε με συγγραφέα την Κατερίνα Παπαποστόλου, το πρώτο παιδικό φιλοζωικό βιβλίο με εικόνες τεχνητής νοημοσύνης!

Ένα μαγικό ταξίδι, μέσα από μυστικές διαδρομές και δοκιμασίες που καλείται ο αναγνώστης να περάσει, κρατώντας από το χέρι ένα αδέσποτο ζώο, με τελικό προορισμό τον «Μαγικό Θρόνο», το παντοτινό του σπίτι, αποτελεί το νέο βιβλίο της Κατερίνας Παπαποστόλου.
«Ο Μαγικός Θρόνος» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες από τις εκδόσεις WELLDONE που είναι γνωστές για τις πρωτότυπες και καινοτόμες εκδόσεις τους και αποτελεί μέρος της σειράς των βιβλίων της Κατερίνας Παπαποστόλου, είναι το πρώτο φιλοζωικό παιδικό βιβλίο με εικόνες τεχνητής νοημοσύνης, που λειτουργεί και ως ένας οδηγός φιλοζωίας και αρμονικής συμβίωσης με τα ζώα.

Ήρωες όλων των βιβλίων η Διώνη, ο Πόθος και ο Άξελ, τρεις σκύλοι που έζησαν πολύ δύσκολα πριν διασωθούν και υιοθετηθούν από την Κατερίνα Παπαποστόλου καθώς πέρασαν ένα κομμάτι της ζωής τους ως αδέσποτοι στον δρόμο βιώνοντας πολύ δύσκολες στιγμές που συχνά κόντεψαν να τους στερήσουν τη ζωή.

“«Ο Μαγικός Θρόνος», είναι εδώ πανέτοιμος για να ταξιδέψει για άλλη μια φορά τους αναγνώστες σε κόσμους μαγικούς που συχνά δεν έχουν φανταστεί”

Η Κατερίνα Παπαποστόλου, διευθύντρια δημοτικού σχολείου και ζωοθεραπεύτρια που μας συστήθηκε και ως συγγραφέας το 2017 με «Το Δώρο», το πρώτο της βιβλίο, αποφάσισε λίγους μήνες μετά την έκδοση του πέμπτου βιβλίου της, να δώσει ξανά φωνή στους ήρωες των βιβλίων αλλά και της ζωής της και έτσι «Ο Μαγικός Θρόνος», είναι εδώ πανέτοιμος για να ταξιδέψει για άλλη μια φορά τους αναγνώστες σε κόσμους
μαγικούς που συχνά δεν έχουν φανταστεί.
Αυτό το βιβλίο είναι ένα ταξίδι μέσα από μυστικές διαδρομές και δοκιμασίες που καλείται ο αναγνώστης να περάσει κρατώντας από το χέρι το αδέσποτο ζώο που θα επιλέξει να βοηθήσει. Βοηθοί και σύμμαχοί του σε αυτή την πορεία μέσα στο Παλάτι των Ονείρων η Διώνη, ο Πόθος και ο Άξελ που εμφανίζονται συχνά μέσα στο βιβλίο και δίνουν οδηγίες, διευκρινήσεις και συμβουλές αλλά και μοιράζονται σημαντικές αλήθειες για τα ζώα.
«Ο Μαγικός Θρόνος» εκπλήσσει θετικά με την πολυτέλεια της έκδοσής του όπως και όλα τα βιβλία που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Welldone, με το κόκκινο και το χρυσό να κυριαρχεί στο εξώφυλλο.
Η Λιάνα Δενεζάκη και ο Μάνος Κρόκος ενώνουν τις δυνατότητες της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης με την κλασική εικονογράφηση προκειμένου να αναπαραστήσουν τον μαγικό κόσμο που ονειρεύτηκε η Κατερίνα Παπαποστόλου μαζί με τους ήρωες της! Έχοντας μαζί τους τη φωτογράφο Έλενα Κοβανίδου να αποτυπώνει εικαστικά στο εξώφυλλο και στο οπισθόφυλλο τους ήρωες του Μαγικού Θρόνου, το αποτέλεσμα θυμίζει ένα μυστικό δωμάτιο από παλάτια χαμένων στον χρόνο που όμως κρύβουν σε κάθε τους γωνιά εκπλήξεις και θαύματα! Στο εξώφυλλο ταξιδεύουμε στην αίθουσα της Μουσικής με τον Πόθο και
τη Διώνη στο πιάνο και τον Άξελ να ελέγχει όλες τις μυστικές εξόδους. Στο οπισθόφυλλο βρισκόμαστε στη Μυστική βιβλιοθήκη, σε ένα ακόμη μυστικό συμβούλιο των ηρώων του βιβλίου, λίγο πριν φύγει για το τυπογραφείο ένα ακόμη δικό τους μαγικό βιβλίο!
Ξεφυλλίζοντας ο αναγνώστης το βιβλίο θα συναντήσει εκπληκτικές εικόνες ζώων που πραγματικά δεν έχει ξαναδεί! Ενώ τα χρώματα που επέλεξε η Λιάνα Δενεζάκη συνθέτουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα που παραπέμπει στο Παλάτι που γνωρίσαμε πριν λίγα χρόνια στο βιβλίο της Κατερίνας Παπαποστόλου «Η Μεγάλη Επιστροφή» που με τις δυνατότητες και τα μυστικά που κρύβει δεν σταματά να μας εκπλήσσει!
«Ο Μαγικός Θρόνος» είναι ένα πολυθεματικό διαδραστικό φιλοζωικό βιβλίο που αποτελείται από ένα παραμύθι και από δημιουργικές φιλοζωικές δραστηριότητες που στόχο έχουν να οδηγήσουν τους αναγνώστες να δουν τη ζωή μέσα από τα μάτια ζώων αλλά και να βρουν τρόπους να τα βοηθήσουν.
Είναι ένα βιβλίο που λειτουργεί ως ένας οδηγός φιλοζωίας και αρμονικής συμβίωσης με σκύλους αλλά και ως πυρήνας ενσυναίσθησης για να μπορούν να μπαίνουν οι άνθρωποι στη θέση αδέσποτων σκύλων που διεκδικούν με αξιοπρέπεια μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Στόχος να φτάσουν στο Δωμάτιο του Μαγικού Θρόνου για να κερδίσουν την παντοτινή τους οικογένεια και να ζήσουν αυτή την τόσο σημαντική δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Το βιβλίο αποτελεί έναν οδηγό εκπαιδευτικού αλλά και γονέα, ενώ στα χέρια ενός μαθητή μικρών τάξεων δημοτικού σχολείου μετατρέπεται σε ένα βιβλίο γεμάτο με ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες & φιλοζωικές ιστορίες, που αγγίζουν θεματικές φιλοζωίας, φιλαναγνωσίας, δημιουργικής γραφής, εικονογράφησης και μυθοπλασίας. Και όλα αυτά μέσα από εναλλακτικούς τρόπους φιλοζωικής εκπαιδευτικής προσέγγισης που στόχο έχουν να οδηγούν τον αναγνώστη μέσα από μικρά βήματα και αλλαγές σε μεγάλες αλήθειες. Κάνοντας την αγορά του βιβλίου από το www.zwes.gr, το βιβλίο αποστέλλεται άμεσα σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ εντυπωσιακή είναι η πολύ όμορφη συσκευασία που συνοδεύει το βιβλίο με δώρα έκπληξη για δίποδους και τετράποδους φίλους. Από τις αρχές Μαρτίου ξεκινά η επίσημη διακίνηση του βιβλίου σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας.
Με κάθε αγορά αυτού του βιβλίου αλλά και όλων των βιβλίων της Κατερίνας Παπαποστόλου, μπορείτε να στηρίξετε τις Ζω.Ε.Σ., αδέσποτα ζώα αλλά και οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.

*  Κάνοντας την παραγγελία σας από το www.zwes.gr και γράφοντας στα σχόλια «περιοδικό Κατοικίδια εν δράσει» έχετε έκπτωση 15% σε όλα τα βιβλία της Κατερίνας Παπαποστόλου, ενώ με παραγγελία τριών βιβλίων έχετε δώρο και τα μεταφορικά.