Για 6η συνεχή χρονιά συνεχίζεται η συνεργασία της Perfect Pet με την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης

πηγή: δελτίο τύπου Perfect Pet

H PERFECT PET, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής και εμπορίας τροφών και αξεσουάρ για ζώα συντροφιάς, ανανέωσε για 6η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης (Ζ.Ε.Η.) προσφέροντας δωρεάν, προϊόντα διατροφής, αξεσουάρ και είδη υγιεινής, για τους σκύλους και τις γάτες που προστατεύει και περιθάλπτει το φιλοζωικό σωματείο.
Στόχος της συνεργασίας είναι η παροχή βοήθειας προς τους εθελοντές της Ζ.Ε.Η., ώστε να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν το οξύ πρόβλημα της σίτισης και φροντίδας των αδέσποτων ζώων που φιλοξενούν στις εγκαταστάσεις τους.
Συγκεκριμένα, η PERFECT PET προσφέρει δωρεάν μια σημαντική ποσότητα επώνυμων ποιοτικών τροφών για σκύλους και γάτες, καθώς επίσης και εξειδικευμένα προϊόντα διατροφής για τα φιλοξενούμενα μικρά ζώα νεαρής ηλικίας, ανάπηρα ή στειρωμένα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η PERFECT PET, στο πλαίσιο της Πολιτικής Εταιρικής Υπευθυνότητας, στέκεται αρωγός σε δήμους και φιλοζωικές οργανώσεις με στόχο την κάλυψη των επισιτιστικών αναγκών αδέσποτων ζώων, μέσω της πρωτοβουλίας του Υπουργείου Εσωτερικών www.animalsolidarity.gov.gr/ και εργάζεται στην ανάπτυξη συνεργασιών που εξασφαλίζουν την ευζωία τους. Πίσω από την πολιτική αυτή στέκονται οι αρχές της αλληλεγγύης, ποιότητας, εμπιστοσύνης και ανταποδοτικότητας, με τις οποίες ξεκίνησε και συνεχίζει την πορεία της η εταιρία.

Λίγα λόγια για την Perfect Pet
Η Perfect Pet ιδρύθηκε το 2006 και μέσα σε 15 χρόνια και ενάντια στην οικονομική κρίση της τελευταίας δεκαετίας αλλά και την συνεχιζόμενη υγειονομική κρίση που περνάει η χώρα μας, κατόρθωσε να καθιερωθεί σαν μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες του κλάδου. Διαθέτει σήμερα ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο προϊόντων και αξεσουάρ για όλα τα ζώα συντροφιάς.