Η σειρά ROYAL CANIN FELINE CARE NUTRITION® εξελίσσεται προσφέροντας αναβαθμισμένα και αποδεδειγμένα αποτελέσματα

Από το 1968 μελετούμε τις μοναδικές ανάγκες υγείας των γατών με εξαντλητική λεπτομέρεια. Όλα αυτά τα χρόνια, μάθαμε ότι ακόμα και η μικρότερη διατροφική λεπτομέρεια μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη ζωή και την υγεία της γάτας σας.

Μετασχηματίζουμε την υγεία και την ευημερία κάθε γάτας

Οι γάτες είναι αινιγματικές και αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που λατρεύουμε σε αυτές. Όμως, αυτό είναι επίσης που μας δυσκολεύει στο να εντοπίζουμε τα σημάδια τους. Έτσι, ο καλύτερος τρόπος για να τις φροντίσουμε και να διασφαλίσουμε την υγεία και την ευημερία τους είναι να μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε για αυτές.

Στη Royal Canin, θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό για τη σημασία που έχει η προληπτική φροντίδα των γατών.

Η σειρά Feline Care Nutrition προσφέρει περισσότερη ενημέρωση για τις ευαισθησίες της γάτας ως η πιο ακριβής και κορυφαία σειρά του χαρτοφυλακίου προϊόντων για γάτες της ROYAL CANIN.

Φροντίστε τις ευαισθησίες της γάτας σας, εγγραφείτε στο firststep.gr

To να φροντίζεις μια γάτα είναι ένα δύσκολο και συνάμα απαιτητικό ταξίδι. Η Royal Canin σας βοηθά να βρείτε την κατάλληλη τροφή για τις ανάγκες της γάτας σας.

Επισκεφτείτε τώρα στο firststep.gr, απαντήστε σύντομες ερωτήσεις, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ενταχθείτε στην ηλεκτρονική μας κοινότητα, απο την οποία μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις και συμβουλές για την φροντίδα του κατοικιδίου σας.