3 Βιβλία φιλοζωίας, ιδανικά δώρα Χριστουγέννων!

Βασικός άξονας των βιβλίων η ιστορία της Διώνης, ενός χαρισματικού σκύλου, εγκεκριμένου από το ΥΠΑΙΘ για όλα τα σχολεία γενικής και ειδικής αγωγής και πιστοποιημένου από το IFZ, που το 2011 βρέθηκε ετοιμοθάνατος από την Κατερίνα Παπαποστόλου, συγγραφέα των βιβλίων, και της δύσκολης πορείας της ζωής του μέχρι να βρει τη νεράιδά του που θα γιάτρευε τις πληγές του, να ταυτιστεί μαζί της και να πραγματοποιήσουν μαζί το όνειρό του να βρει μια αληθινή οικογένεια αλλά και να αλλάξει τον κόσμο για όλα τα ζώα.

«Το Δώρο»
Ένα βιβλίο για κάθε αδέσποτο σκύλο που πλέον έχει φωνή και δεν φοβάται να μιλήσει για όσα βιώνει. Μια μαγική αλλά αληθινή ιστορία για τη δύναμη της αγάπης, της θέλησης και της καλοσύνης.
Ένα βιβλίο μάθημα ζωής για να πιστέψουμε όλοι μας πως μπορούμε όλα να τα καταφέρουμε, αρκεί να το θελήσουμε πραγματικά.

«Η Μεγάλη Επιστροφή- Το Βασίλειο των Ακηδεμόνευτων Ζώων»
Ένα πολυτελέστατο βιβλίο με δύο εξώφυλλα, να σου μαθαίνουν για τη δύναμη της συγχώρεσης και για την αρετή της ενσυναίσθησης. 12 εξαιρετικοί τραγουδιστές, 4 συνθέτες, 4 στιχουργοί, 3 στούντιο σε 3 διαφορετικές πόλεις, 12 μουσικοί και ένα συγκρότημα ενώνουν τις φωνές τους υπό τη γενική επιμέλεια του Κώστα Παρίσση με τη δύναμη των λέξεων και των συναισθημάτων της Κατερίνας Παπαποστόλου και τα χρώματα της Λιάνας Δενεζάκη, συνθέτοντας την πιο όμορφη αληθινή ιστορία!

«Το Δώρο της Διώνης: Δες τη ζωή μέσα από τα όνειρα ενός αδέσποτου σκύλου»
Ένα τετράδιο πρωτότυπων εκπαιδευτικών φιλοζωικών δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους!
Ένας οδηγός φιλοζωίας αλλά και ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό εργαλείο για εκπαιδευτικούς γενικής και ειδικής αγωγής, με δραστηριότητες βασισμένες σε εκπαιδευτικά προγράμματα εγκεκριμένα από το ΥΠΑΙΘ.

Όλα τα βιβλία μπορείτε να βρείτε με ηλεκτρονική παραγγελία στο www.zwes.gr ενυπόγραφα, σε πολυτελείς συσκευασίες και συνοδευόμενα από δώρα έκπληξη τόσο για τους αναγνώστες και για τα κατοικίδιά τους, αλλά και για ένα αδέσποτο ζώο με το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων τους να στηρίζουν τις Ζω.Ε.Σ. αλλά και πολλά αδέσποτα ζώα! Στην Αλυσίδα Πολιτισμού Ιανός και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
H Kατερίνα Παπαποστόλου είναι εκπαιδευτικός με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και στη Συμβουλευτική. Είναι εκπαιδεύτρια σκύλων μέλος του ISAP & του ICAN, πιστοποιημένη ζωοθεραπεύτρια από το IFZ, συγγραφέας και ιδρύτρια της ΑΜΚΕ Ζω.Ε.Σ.
Από το 2000 εκπονεί εκπαιδευτικά φιλοζωικά και περιβαλλοντικά προγράμματα στα ελληνικά σχολεία, για πολλά από τα οποία έχει βραβευθεί.
Τον Μάιο του 2020 βραβεύθηκε ως «Διακεκριμένη Εκπαιδευτικός». Αυτή τη στιγμή κάνει σπουδές σχολικής ψυχολογίας και διαχείρισης σχολικής τάξης ενώ βρίσκεται υπό έκδοση το τέταρτό της βιβλίο από τις εκδόσεις WELLDONE.