Ένα νέο τεύχος με καλοκαιρινή διάθεση!

Έχοντας τη χαρά να κρατάτε εσείς στα χέρια σας το εικοστό όγδοο τεύχος του περιοδικού μας, ανανεωμένο όπως βλέπετε και με καλοκαιρινή διάθεση, εξακολουθούμε κι εμείς να αντλούμε τη δύναμή μας πρωταρχικά από τον σκοπό του, που είναι η προώθηση της υπεύθυνης κηδεμονίας κάθε ζώου συντροφιάς, αλλά και από τη μεγάλη απήχηση που είχαν οι προηγούμενες εκδόσεις του και σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για αυτό.

γράφει ο Βασίλης Γουλιέλμος, εκδότης

Το περιοδικό αυτό είναι η φωνή αυτών των πλασμάτων που ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας, των επιστημόνων που έχουν δώσει τη ζωή τους για αυτά, αλλά και όλων εκείνων των εθελοντών, που είναι ακούραστοι πάντα στο πλευρό τους. Σκοπός μας θα είναι πάντα μέσω του περιοδικού η διατύπωση μιας δημόσιας «συνηγορίας» των ζώων συντροφιάς εκφρασμένη από ανθρώπους ειδικούς σε αυτό.

 

Σε αυτό το πολυθεματικό και πολυδιάστατο τεύχος, έχουμε τη χαρά παράλληλα να ανακοινώσουμε την επιστροφή του Discover Dogs στην Αθήνα, από 20 έως 22 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC στη Παιανία, αλλά και να μπούμε δυναμικά στους ρυθμούς του επόμενου φεστιβάλ, αυτό της γάτας, του All About Cats, στις 2 και 3 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου. Στα πλαίσια μάλιστα των προετοιμασιών για τα φεστιβάλ σκύλου και γάτας, το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας, έχει ως επίκεντρο θεματολογίας τα δύο αυτά ζώα συντροφιάς. Στην Ελλάδα, η εταιρεία WellDone, ήταν η πρώτη που διοργάνωσε φεστιβάλ μόνο για σκύλους και γάτες, τοποθετώντας τους σε περίοπτη θέση. Όπως ακριβώς τους αξίζει!

Κλείνοντας, με το «Κατοικίδια εν Δράσει», στο οποίο ανοίξατε απλόχερα την αγκαλιά σας, θα συνεχίσουμε να χτίζουμε αρμονικές σχέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους και τα ζώα συντροφιάς, μιας που αυτό είναι και το μυστικό της ειρηνικής συμβίωσής τους. Ίσως χρειαστεί κόπο και χρόνο. Το αποτέλεσμα όμως σίγουρα θα μας δικαιώσει! Καλή ανάγνωση και ραντεβού το Φθινόπωρο!