Αναβολή της Ημερίδας για την Ζωοθεραπεία στην Αθήνα

Αγαπητοί φίλοι,

Λόγω των νέων αλλαγών στο υγειονομικό πρωτόκολλο των συνεδρίων και λόγω της αβεβαιότητας ως προς τον τελικό αριθμό των επιτρεπομένων συμμετεχόντων, αποφασίστηκε από την Ελληνική Ομάδα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ζωοθεραπείας και τον πρόεδρο του IFZ François Beiger να αναβληθεί για το 2021, η ημερίδα που είχε προγραμματιστεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2020 στο Ξενοδοχείο King George στην Αθήνα.
Οι λόγοι που μας ώθησαν σε αυτή την απόφαση ήταν οι συνεχόμενες αλλαγές του πρωτοκόλλου το διάστημα αυτό, σε συνάρτηση με τον μεγάλο αριθμό των συμμετοχών σας, δεδομένου ότι  ισχύει πλέον το όριο των 50 φυσικών παρουσιών.
Δεν θελήσαμε  να αναγκαστούμε να εξαιρέσουμε πολλούς από τους συμμετέχοντες από την δια ζώσης συμμετοχή.
Επιπροσθέτως, η τηλεδιάσκεψη, ιδιαίτερα στην συγκεκριμένη ημερίδα που είναι πρωτότυπη, δεν ενδείκνυται για την ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, αποριών.
Αντιθέτως η δια ζώσης ανταλλαγή με όλους εσάς  ήταν βασική μας επιδίωξη και στην παρούσα κατάσταση είναι δύσκολο να επιτευχθεί.
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και τις συμμετοχές σας.

Ας συμπλεύσουμε σε αυτά τα αχαρτογράφητα νερά με πάθος για όλα όσα κάνουμε με πίστη και ελπίδα να υλοποιήσουμε όσα σχεδιάζουμε, μόλις οι συνθήκες μας το επιτρέψουν.

Νέλλυ Γεωργούδη – Κλινική ψυχολόγος
Εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομάδας του Γαλλικού Ινστιτούτου Ζωοθεραπείας

Σας ευχαριστούμε και είμαστε στη διάθεση σας για κάθε ερώτηση στο 211 4021758 (ώρες γραφείου: 09:00 – 17:00) και στο [email protected] !