home Γενικά, Πρόσωπα Tatoi Dog Playground

Tatoi Dog Playground

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Sharing is caring!

Είμαστε η Άννα Κουνέλη & ο Χρήστος Πάτσιος και εκπροσωπούμε το ‘Tatoi Dog Playground’, ένα εκπαιδευτήριο – πολυχώρο δραστηριοτήτων σκύλων που λειτουργεί από το Δεκέμβριο του 2019.

Γράφει η Άννα Κουνέλη, ιδιοκτήτρια και η υπεύθυνη προπονήτρια – εκπαιδεύτρια agility του Tatoi Dog Playground

Ο χώρος μας, έκτασης 2,5 στρεμμάτων, βρίσκεται πολύ κοντά στην εθνική οδό (με εύκολη πρόσβαση, σε πλεονεκτική τοποθεσία λόγω της ορατότητάς της από τους διερχομένους οδηγούς), δίπλα στην αεροπορική βάση του Τατοΐου. Διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που καλύπτουν τις υπηρεσίες που προσφέρουμε:

Εκπαίδευση σκύλων/Βασική Υπακοή

Όλοι οι σκύλοι ανεξαρτήτως φυλής, μεγέθους, ηλικίας έχουν ανάγκη για εκπαίδευση! Μέσω ενός προγράμματος ατομικών μαθημάτων προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε σκύλου ξεχωριστά αλλά και με τη συμμετοχή στα ομαδικά μαθήματα, σας μαθαίνουμε πώς να επικοινωνείτε σωστά με τον σκύλο σας και να “διαβάζετε” τις συμπεριφορές του. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε τη δημιουργία μίας αρμονικής σχέσης μεταξύ σας προετοιμάζοντας έναν όσο το δυνατόν περισσότερο υπάκουο και άνετο στα καθημερινά ερεθίσματα, “καλό πολίτη” σκύλο.

Puppy School/Προεκπαίδευση κουταβιού

Η εκπαίδευση ξεκινάει από την 1η κιόλας μέρα που υποδεχόμαστε το κουτάβι στο σπίτι μας! Πριν πάρετε το κουτάβι σας συμβουλευτείτε μας! “Το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν.” Στο Puppy School το κουτάβι σας πηγαίνει στο “νηπιαγωγείο” όπου θα αποκτήσει όλα τα πρώτα βασικά εφόδια για μία ομαλή αρχική συμβίωση μαζί σας. Μέσα σε αυτά περιλαμβάνεται η εκμάθηση τουαλέτας (potty training), η εκμάθηση crate/box, η κοινωνικοποίηση με άλλα ζώα, καταστάσεις & ανθρώπους, η ανάπτυξη του food & play drive, η εξασφάλιση της συγκέντρωσης και υπομονής του καθώς και η εισαγωγή σε απλές εντολές.

Agility

Πρόκειται για το πιο συναρπαστικό κυνάθλημα τόσο για τους ιδιοκτήτες όσο και για τους σκύλους! Στον ειδικά διαμορφωμένο/εξοπλισμένο αγωνιστικό μας στίβο έκτασης 1000m², γίνονται καθημερινά (και ΣΚ) προπονήσεις ειδικά προσαρμοσμένες στο επίπεδο κάθε σκύλου. Αυτή είναι και η ομορφιά του agility. Είναι κατάλληλο και διασκεδαστικό για όλα τα σκυλάκια! Αν ψάχνετε λοιπόν για έναν ποιοτικό τρόπο ενασχόλησης με τον τετράποδο φίλο σας αλλά και για ένα χόμπι διαφορετικό απ’ όλα τα άλλα, τότε σίγουρα το agility είναι για εσάς!

Πάρκο εκτόνωσης και κοινωνικοποίησης

Ένας περιφραγμένος, ασφαλής χώρος όπου τα σκυλάκια σας μπορούν να παίξουν και να εκτονωθούν ελεύθερα πάντα υπό την επίβλεψή μας! Είτε είναι κουτάβια είτε ενήλικοι σκύλοι θα κάνουμε την κατάλληλη επιλογή σκύλων ώστε όλοι να είναι άνετοι και χαρούμενοι!

Daycare

Ο σκύλος σας περνάει ευχάριστα την ώρα του στο εκπαιδευτήριό μας για όσες ώρες εσείς βρίσκεστε στη δουλειά. Συνυπάρχει, παίζει και κοινωνικοποιείται με άλλους σκύλους στο πάρκο μας και όταν έρθει η ώρα, επιστρέφει χαρούμενος και “γεμάτος” στο σπίτι του!

Πέρα από τις καθημερινές δραστηριότητές μας και με κύρια μέριμνα την προώθηση της κυνοφιλίας και του κυναθλητισμού, οργανώνουμε τακτικά διάφορες εκδηλώσεις στον κεντρικό μας στίβο όπως σεμινάρια Agility με καλεσμένους εισηγητές από το εξωτερικό, αγώνες Agility, εκθέσεις μορφολογίας, ομαδικά μαθήματα Βασικής Υπακοής κ.α.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σε όλες μας τις δράσεις και το έργο μας, έχουμε την υποστήριξη της εταιρίας Perfect Pet και συγκεκριμένα της σειράς διατροφής Advance!

Λίγα λόγια για εμάς:

Λέγομαι Άννα Κουνέλη, είμαι 28 ετών και είμαι η ιδιοκτήτρια και η υπεύθυνη προπονήτρια – εκπαιδεύτρια agility του Tatoi Dog Playground. Έχω αποφοιτήσει από τη σχολή ‘Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί και Μηχανικοί Υπολογιστών’ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Υπερίσχυσε όμως η αγάπη μου για τα σκυλιά και το Αgility με το οποίο ξεκίνησα να ασχολούμαι σαν αθλήτρια από το 2015 συμμετέχοντας σε αγώνες αρχικά με το Parson Russell Terrier μου, την Trilly και στη συνέχεια με το Border Collie μου, τη May. Με την Trilly έχουμε αναδειχθεί πρωταθλήτριες Ελλάδος στην κατηγορία Medium για τα έτη 2017 και 2018. Τα τελευταία 3 χρόνια ασχολούμαι και επαγγελματικά σαν προπονήτρια πλέον έχοντας παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και έχοντας συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Με την Trilly έχουμε αποτελέσει μέλη της Εθνικής Ομάδας για τα έτη 2017, 2018, 2019 ενώ με τη May έχουμε συμμετάσχει στο European Open που πραγματοποιήθηκε στην Ολλανδία το καλοκαίρι του 2019. Τους τελευταίους μήνες έχει προστεθεί στην οικογένειά μας και το νεότερο μέλος της παρέας, το κουτάβι μου Border Collie, η Tali, με την οποία θα αγωνιστούμε επίσης στο κυνάθλημα του Agility μελλοντικά.
Λέγομαι Χρήστος Πάτσιος, είμαι 35 ετών και ασχολούμαι με την εκπαίδευση σκύλων από το 2014. Έχω σπουδάσει “Διοίκηση και Διαχείριση Έργων” αλλά με κέρδισε ο κόσμος των σκύλων.
Έχω ολοκληρώσει 2 σχολές πάνω στην εκπαίδευση και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια ξένων εισηγητών πάνω στα κυναθλήματα και τη μορφολογία.
Είμαι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων.
Έχω 4 σκύλους, τον Django – Pitbull, τη Shine – Groenendael, τον Joker- Malinois και τον Kyon – Border Collie και είμαι ο υπεύθυνος για την εκπαίδευση όλων των επιπέδων στο Tatoi Dog Playground.
Ασχολούμαι ενεργά με το Αgility από το 2017. Οι 2 ενήλικες σκύλοι μου (Django & Shine) βρίσκονται στην ανώτερη κατηγορία Α3. Το 2018 & 2019 ο Django κέρδισε το πρωτάθλημα agility στην κατηγορία mixed breed κι έχω κερδίσει πρόκριση για το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019 με την Trilly. Τα νεότερα σκυλιά Joker & Kyon τώρα ξεκινάνε σιγά σιγά την σταδιοδρομία τους στο κυνάθλημα του Agility!

Στο Tatoi Dog Playground χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και φροντίζουμε να παραμείνουμε δίπλα τους σε οτιδήποτε μπορεί να χρειαστούν μελλοντικά ακόμα και μετά το πέρας των εκπαιδευτικών προγραμμάτων τους.
Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά!

Τατοϊου 169 13672 Αχαρνές Αττικής, τηλ: 698 944 4899
e-mail: [email protected]

Sharing is caring!


Μοιραστείτε με τους φίλους σας
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
shares